gototopgototop

Mennyeihír

 • сувениры оптом Киев
 • футболки оптом
 • посуда оптом
 • Ma 2019. február 23, szombat, Alfréd napja van. Holnap Mátyás napja lesz.

  Mennyeihír közösség


  Blog


  ... hogy meggazdagodjatok! PDF Nyomtatás E-mail

  „Mert ismeritek a mi Urunk Jézus Krisztusnak kegyelmét, hogy gazdag lévén, szegénnyé lett érettetek, hogy ti az Ő szegénysége által meggazdagodjatok.” (II. Korinthus 8,9) Ez Isten akarata, hogy ti meggazdagodjatok! Ő Nem koldusoknak teremtett minket. Nem koldusokat hagyott itt Jézus, hanem nekünk adta a nevében lévő hatalmat. Azt mondta, szólítsátok elő a nem létezőt! „Szeretettem, mindenek felett azért imádkozom, hogy gyarapodhassál és jó egészségben légy, mint ahogy a lelked is gyarapodik.” (III. János 2) Ez nem három dolog, ez kettő, a harmadik a módszer. Mindenek felett, mindenek előtt azt kívánom, hogy gyarapodhassál. Hogyan gyarapodhassál?

                     

  Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
   
  "...akik Engem megtisztelnek..." PDF Nyomtatás E-mail

  Ha Isten ad is neked valami értékeset, azt elvesztheted, hogy ha nem tisztelettel tekintesz arra. Észsaú például megvetette az elsőszülöttség jogát, ezért el is vesztette azt. Csak azáltal, hogy nem tisztelte és nem tekintett kellőképpen arra. Túl könnyedén vette az Úr dolgait, kenetét és útjait. A kenetet igen meg kell becsülnünk, nagyra értékelnünk és tisztelnünk kell. ”… mert akik engem tisztelnek, azoknak tisztességet szerzek, akik azonban engem megvetnek, megvettetnek.” (I.Sámuel 2,30) Szeretnéd-e, hogy az Úr tisztelettel illessen? Minden jó, ami történik veled az életben, az ebből a tiszteletből van, az Úr megtisztel téged vele. Amikor egészséges vagy, amikor számláid ki vannak fizetve és még azon felül is bőven van... Ez az egyik módja, ahogy az Úr ezt meg tudja tenni.

                     

  Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
   
  << Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

  5. oldal / 42

  Legfrissebb blogbejegyzések

  • HÁZASSÁG 56. A férjek figyelmébeA férjek figyelmét szeretném felhívni a következőkre. Miért is helyezte a Bibliába Isten az Énekek énekét? Nem csu­pán azért, hogy kitöltsön egy helyet. Isten mindent vala­milyen céllal tesz. Ami itt található, az része az elhí­vá­sunk­nak, a kül­detésünknek. A Message Bibel-ban ez olyan fennkölten hang­zik, amit otthon gyakoroljatok. Ha elő akarsz hozni a fele­ségedből bi­zonyos erényeket, kincseket, akkor az alábbiak sze­rint szólj. Nézz a feleségedre, miközben mosolyogsz rá, és kezdj el idézni az Énekek énekéből.
   Értékeld ezt a bejegyzést
   7 szavazat
  • HÁZASSÁG 55. Szavak és cselekedetekMi a férj dolga? Szólni. És mi a feleség dolga?Csendben maradni. Istennek van humorérzéke! Úgy néz ki, mintha miután idehelyezett minket a Földre, jól megkavar­ta volna ezt a dolgot. A hústestünk ugyanis pontosan az ellen­kezőjét akarja tenni. Férjek, hányszor mondtátok a feleségeteknek ezen a héten, hogy milyen gyönyörű? És feleségek, hányszor közöltétek a fér­jetekkel az elmúlt napokban, hogy amit fölvett, abban lehetet­lenül néz ki? Tudnunk kell, hogyan cseréljük gyorsan vissza a szerepe­ket.
   Értékeld ezt a bejegyzést
   4 szavazat
  • HÁZASSÁG 54. A csendes feleségAkiknek [feleségnek] ékessége ne legyen külső, hajuknak fonogatásából és aranynak felra­kásából vagy öltözékek felvevéséből való; hanem a szívnek elrejtett embere, a szelíd és csendes szellem romolhatatlanságával, ami igen becses az Isten előtt.
   Értékeld ezt a bejegyzést
   4 szavazat

  Facebook