gototopgototop

Mennyeihír

 • сувениры оптом Киев
 • футболки оптом
 • посуда оптом
 • Ma 2019. február 23, szombat, Alfréd napja van. Holnap Mátyás napja lesz.

  Mennyeihír közösség


  Blog


  Gyere ki, nyitva az ajtó! PDF Nyomtatás E-mail
  Ha bűneink nem töröltettek volna el teljesen, akkor nem lehetnénk új teremtések. Isten igazságossága megkövetelte a bűn jogos büntetését, a kegyeleme viszont ezt nem rajtad töltötte be (vitte véghez). Minden fennálló tartozásunk kiegyenlíttetett a megváltás hatalmas művében. Képzeld el, hogy a még újjá nem született ember bent ül egy börtönben. Nem a vétkei miatt, hisz azokat Isten "lerendezte" a megváltásban, Krisztusban.
  Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
   
  Bűntudat - nincs helye az életedben PDF Nyomtatás E-mail
  Bűntudat - nincs helye az életedbenMindannyian tettünk vagy mondtunk olyasmit, amivel másoknak ártottunk. Ilyenkor megszólal a lelkiismeretünk, és ha nem kérünk érte gyorsan bocsánatot, előjön az emésztő bűntudat, ami marja a bensőnket. De mondjuk ki, amit a Zsoltárok 39,1-ben találunk: "Mondám: nosza vigyázok útjaimra, hogy ne vétkezzek nyelvemmel, megzabolázom számat." Ha ebben a szellemben élünk, elkerülhetjük a bűntudatot előidéző helyzeteket.
  Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
   
  << Első < Előző 41 42 Következő > Utolsó >>

  42. oldal / 42

  Legfrissebb blogbejegyzések

  • HÁZASSÁG 56. A férjek figyelmébeA férjek figyelmét szeretném felhívni a következőkre. Miért is helyezte a Bibliába Isten az Énekek énekét? Nem csu­pán azért, hogy kitöltsön egy helyet. Isten mindent vala­milyen céllal tesz. Ami itt található, az része az elhí­vá­sunk­nak, a kül­detésünknek. A Message Bibel-ban ez olyan fennkölten hang­zik, amit otthon gyakoroljatok. Ha elő akarsz hozni a fele­ségedből bi­zonyos erényeket, kincseket, akkor az alábbiak sze­rint szólj. Nézz a feleségedre, miközben mosolyogsz rá, és kezdj el idézni az Énekek énekéből.
   Értékeld ezt a bejegyzést
   7 szavazat
  • HÁZASSÁG 55. Szavak és cselekedetekMi a férj dolga? Szólni. És mi a feleség dolga?Csendben maradni. Istennek van humorérzéke! Úgy néz ki, mintha miután idehelyezett minket a Földre, jól megkavar­ta volna ezt a dolgot. A hústestünk ugyanis pontosan az ellen­kezőjét akarja tenni. Férjek, hányszor mondtátok a feleségeteknek ezen a héten, hogy milyen gyönyörű? És feleségek, hányszor közöltétek a fér­jetekkel az elmúlt napokban, hogy amit fölvett, abban lehetet­lenül néz ki? Tudnunk kell, hogyan cseréljük gyorsan vissza a szerepe­ket.
   Értékeld ezt a bejegyzést
   4 szavazat
  • HÁZASSÁG 54. A csendes feleségAkiknek [feleségnek] ékessége ne legyen külső, hajuknak fonogatásából és aranynak felra­kásából vagy öltözékek felvevéséből való; hanem a szívnek elrejtett embere, a szelíd és csendes szellem romolhatatlanságával, ami igen becses az Isten előtt.
   Értékeld ezt a bejegyzést
   4 szavazat

  Facebook