gototopgototop

Mennyeihír

 • сувениры оптом Киев
 • футболки оптом
 • посуда оптом
 • Ma 2021. június 14, hétfő, Vazul napja van. Holnap Jolán és Vid napja lesz.

  Napi tanítás

  Kenneth & Gloria Copeland

  Ismerd meg Isten akaratát


  Ha az Úr nem építi a házat, hiába dolgoznak azon annak építői.

  – Zsoltárok 127:1

  KENNETH


  Monumentális döntések és változások idejét éljük. Ha létezik olyan nap, amikor ismernünk kell Isten akaratát és tervét az életünkre nézve, az a mai nap.

  Valójában semmi más nem működik! Isten megváltoztatja és átrendezi a dolgokat, hogy a Szellem mozdulásának utat adjon az utolsó időkben. Ha tartani akarod az iramot, ismerned kell Isten tervét az életedre nézve – és hogy miként teljesítsd azt be az Ő erejében!

  Hogyan tudod ezt megtenni? Az ima által.

  Isten adott nekünk egy imádságot az Igében, amit használhatunk, ha bölcsességre és megértésre van szükségünk ebben a kritikus időszakban. A Kolossé 1:9-11-ben találod:

  „Ezért mi is… nem szűnünk meg érettetek imádkozni, és kérni, hogy betöltessetek az Isten akaratának megismerésével minden szellemi bölcsességben és megértésben, hogy járjatok méltóan az Úrhoz, teljes tetszésére, minden jócselekedettel gyümölcsöt teremvén és növekedvén az Isten megismerésében; minden erővel megerősíttetvén az Ő dicsőségének hatalma szerint minden kitartásra és hosszútűrésre örömmel.”

  Mostanában Isten azt mutatta Gloriának és nekem, hogy minden nap mondjuk el ezt az imát a szolgálatunk partnereiért és saját magunkért. Ez egy erőteljes, Szellemtől ihletett ima, ami nem csak azt teszi lehetővé, hogy megismerd Isten akaratát, hanem azt is, hogy legyen bölcsességed, megértésed a véghezviteléhez.

  Ha egyszer Szellemben bepillantást nyerünk Isten akaratába az életünkre nézve, akkor ne zavarjuk össze a dolgokat azzal, hogy testben próbáljuk azt véghezvinni. Ha mi próbáljuk a házat építeni, rá fogunk jönni, hogy hiába építjük. Inkább hagyjuk, hogy az Úr építse a házat az Ő erejében!

  Mondd el ezt az imát, amit Isten nekünk adott. Neked íródott az Újszövetségben. Helyettesítsd bele magadat. Olyan imádság ez, amit Isten garantáltan meg fog válaszolni. Hozd működésbe az életedben minden nap, és Isten be fog tölteni téged az Ő ismeretével és kijelentésével!


  Igei olvasmány: Kolossé 1:9-22

  Kinek a napi tanítását szeretnéd elolvasni?
  Ugrás más dátumra

  Facebook